28.09.2014 20:35

TJ Sokol Nová Ves - SK Nový Knín 1:1 (0:0)

Po vyrovnaném průběhu nakonec skončilo naše derby s domácí Novou Vsí zaslouženou remízou 1:1. Každé mužstvo vždy určitou část utkání bylo lepší, vytvořilo si několik šancí, z nichž však proměnilo pouze po jedné. 

Zápas začal velkou naší šancí, když skórovat mohl hned v první minutě T. Slezák, jenže asi byl překvapen z toho, že se v malém vápně ocitl tak brzo zcela sám, takže z toho nic nebylo. Naši počáteční aktivitu přerušil domácí T. Moravec, který v 11. minutě zaběhl za naši obranu, zakončil, jenže pro L. Macho to byla lahůdka a míč chytil parádním skokem. Po chvíli znovu v náběhu zakončoval stejný hráč, našeho gólmana už překonal, jenže míč trefil levou tyčku a od ní putoval do bezpečí. Od té chvíle byli domácí lepším mužstvem, jenže jejich snaha většinou končila bez toho, že by vážněji ohrozili naši branku. To se paradoxně povedlo až P. Drechslerovi, kterému při odvracení rohu míč sklouzl po noze, od které se odrazil opět do naší levé tyče a od ní putoval do zámezí. To už jsme ale byli opět aktivnější, předvedli jsme v poslední desetiminutovce prvního poločasu několik nebezpečných akcí, jenže se nám vedlo stejně jako domácím, chyběla gólová střela.

Do druhého poločasu nastoupil za domácí exligový F. Dort a jakoby vlil svým spoluhráčům do žil novou krev. Naši hráči najednou byli u míče později, dostali se pod tlak, z čehož už v 47. minutě rezultovala branková situace. Na hranici malého vápna se ocitl zcela osamocený novoveský F. Knuth, vystřelil, jeho ránu L. Macho vyrazil ještě na tyč, od ní se míč ale opět odrazil ke stejnému hráči, jehož druhý pokus už skončil v brance. V té době by na naše mužstvo asi nikdo nevsadil, jenže eufórii domácího mužstva přerušil D. Patetl, který se řítil na branku, správný okamžik ke střele však prováhal, takže domácí gólman Š. Mařík jeho šanci pádem pod nohy zneškodnil. Znovu jsme zabrali a výsledkem byl konečně náš gól. Po kombinaci se míč z vápna vrátil na pravou stranu k J. Sekýtovi, ten ho znovu poslal do šestnáctky, kde našel P. Drechlera, který zůstal na okamžik sám, míč poslal hlavou na vzdálenější tyč a skóre srovnal.

Až do konce zápasu už ani jedno mužstvo nedokázalo strhnout vítězství na svou stranu, i když k tomu obě měla příležitostí několik. A tak se soupeři rozešli smírně, z čímž evidentně byli spokojeni hráči obou týmů. 

Branka: 58. Drechsler

Sestava: Macho - Sekýt, Šustr, Chlumecký, Vlasák - Rákosník (79. Stočes), Slezák, Fiala, F. Sklenář - Drechsler (76. F. Kukla), Patetl (62. Pouček)

Odkaz na fotogalerii TJ Sokol Nová Ves...

   

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904