29.10.2013 07:20

TJ Tochovice - SK Nový Knín 5:0 (3:0)

To, že Ševci nepojedou do Tochovic k jednoduchému zápasu, se vědělo, ale že si odvezou pětigólový příděl, to asi nečekal ani největší pesimista. Nutno dodat, že výsledek je naprosto zasloužený a možná ještě milosrdný. Knínským hráčům se nedařilo naprosto nic, naopak domácí dokázali trestat jakoukoliv chybu hostů gólem.

Hned po rozehrání se dostal na velkém vápně k míči Šmucler, Vlasák jej nezabrzdil a domácí střelec otevřel skóre tvrdou střelou o tyč – 1:0. Teprve poté nastoupili i hosté. V 8. minutě se dostal k zakončení Drechsler, ale trefil jen dobře postaveného Šimůnka. Ve 13. minutě přetlačil Šmucler v běžeckém souboji Foltýna a postupoval sám na Webera. Volil střelu, a přestože si golman na míč sáhl, zastavit jej nedokázal – 2:0. Poté se nějaký čas nic podstatného nedělo. Hosté kazili už v zárodku, domácí naopak v závěrečné fázi útoků. Domácí byli pohyblivější a často se dostávali do přečíslení. Teprve ve 30. minutě vysunul Šustr Kozohorského, jehož však včasným vyběhnutím zastavil Šimůnek. Na druhé straně po další díře v obraně Ševců postupovali na Webera opět rychlý Šmucler a dobíhající Ivaník, jenž po nezištné přihrávce zasunul míč do odkryté brány – 3:0. Poločas zakončil střelou vedle Fiala a „kočkováním“ Drechsler a domácí obránce.

Druhou část zahájil střelou nad Šimůnkovu bránu střídající Vlk. V 56. minutě orazítkoval tyč Plot z trestného kopu. Ovšem na druhé straně pak musel likvidovat Weber únik Partiky i následnou dorážku Šmuclera. S oběma pokusy si poradil a ještě držel výsledek na možnou korekci. Pouček na druhé straně lízl hlavou míč, který skončil mimo tři tyče. Potom zase obrana hostů selhala při rychlém brejku domácích a Foltýn zatáhl za ruční brzdu, tím, že vysoký míč zastavil rukou. Paní rozhodčí tasila pouze žlutou kartu. Další nedovolené hraní rukou přišlo v 68. minutě, to Weber vyskočil i s míčem těsně za hranici velkého vápna. Trestný kop Černého však následně dokázal vyrazit. V 72. minutě se opět Šmucler prohnal obranou a byla z toho penalta. Sám postižený se jí ujal a ranou doprostřed nedal Weberovi šanci – 4:0. Deset minut před koncem se hosté dostali do jediné vyložené šance, ale Kozohorský nejprve trefil Šimůnka a následně napáli břevno. Poslední hřebíček do Knínské rakve zatloukl v 87. minutě Partika. Postupoval sám na Webera, který sice jeho kličku ustál, dokonce mu sáhl na míč pod nohami, ale domácí hráč svým důrazem míč protlačil až do sítě – 5:0. Pak se ozval pro hosty osvobuzující hvizd a konec sobotní tragédie.

„Naprosto jsme zápas nezvládli. To by nebylo ještě nejhorší, to se stát může, ale jakým způsobem jsme k průběhu utkání přistoupili, to mi rozum nebere! Nedali jsme si snad jedinou přihrávku, přestali jsme hrát a jen jsme čekali, kolik nám domácí nasypou. Je potřeba rychle zapomenout a soustředit se na další zápasy“, byl rozhořčen předseda klubu Stracený st.

Příští týden přijede do Knína leader skupiny Lety. Zápas začíná v sobotu ve 14:00. Tochovice zajíždí do Žebráku, kde hrají už v sobotu dopoledne od 10:30.

Branky: 1., 13., 72. (pen) Šmucler, 38. Ivaník, 87. Partika

Rozhodčí: Joglová – Beran, Brožek

Tochovice: Šimůnek – Zákoucký, Teska, Jiránek, Muller, Valta, Ivaník, Černý, Kutil, Šmucler, Partika Stř. Šámal, Karcol, Kub.

Nový Knín: Weber – Chlumecký, Sekýt, Šustr, Vlasák – Kozohorský, Foltýn, Plot, Fiala – Drechsler (46. Vlk), Pouček (78. Kukla)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904