23.02.2014 17:13

Újezd nad Lesy - SK Nový Knín 3:1 (2:0)

Se snad dosud nejlepším soupeřem, s kterým jsme odehráli další kolo zimního turnaje, a to s mužstvem Újezdu nad Lesy, jsme prohráli zaslouženě 3:1. Zejména v prvním poločase byli Pražané lepším mužstvem a zaslouženě šli do vedení 2:0. Naopak ve druhém dějství jsme hru vyrovnali, vypracovali jsme si několik šancí, snížili jsme, jenže po kuriózním gólu do naší sítě jsme se už nedokazali zvednout.

Hráči Újezda se na nás od první minuty doslova vrhli, hýřili aktivitou, agresivitou, my jsme se jim ale nedokázali přizpůsobit. U míče byli často dřív než naši hráči snad i proto, že někteří z nich se vrátili přímo ze soustředění na Šumavě a třídenní zátěž byla na nich znát. Po dvou brankách také šel Újezd do vedení, my jsme v prvním poločase předvedli snad jen jednu povedenou akci, když po narážečce zakončoval levačkou A. Krmela.

Do druhého poločasu jsme vstoupili mnohem lépe, vypracovali jsme si několik nadějných příležitostí, většinou po standardních situacích, jenže zejména dvě hlavičky Š. Chlumeckého šly jen těsně mimo konstrukci soupeřovy branky. Skóre jsme snížili po pěkné kombinaci na levé straně, k míči se pak dostal P. Vlk, který ho posunul na pravou stranu na zcela volného P. Kozohorského a ten snížil na rozdíl jediného gólu. Jenže místo vyrovnání, ke kterému jsme měli několikrát hodně blízko, jsme dostali kuriózní gól. Po malé domů náš gólman při odkopu trefil nohu presujícího útočníka a od ní se míč dostal za brankovu čáru. Ve zbytku utkání jsme se již k zakončení takřka nedostali a tak jsme si připsali třetí porážku v turnaji.

Branka: 61. Kozohorský

Sestava: Petřík - Krmela, Šustr, Chlumecký, Vlasák - Kozorhorský, Sekýt, Fiala, Lomoz - Pouček, Drechsler, střídali: Vlk, Stočes

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904