05.09.2020 19:55

Úvod se mládeži nepovedl

Zahajovací víkend v soutěžích se naší mládeži nepovedl. Její týmy čtyřikrát prohrály, s výjimku béčka dorostu, což se dalo s ohledem zejména na fyzickou vyspělost očekávat, ale vždy hodně těsně.

Sp. Rožmitál - SK Nový Knín/N. Ves A 4:2 (3:2)

Zápas byl dlouho na vážkách, domácí lépe kombinovali, my jsme naproti tomu hrozili z rychlých protiútoků. Jenže jsme nedali penaltu, zatímco domácí ano, a tak si náš soupeř připsal do tabulky první tři body. 

Branky: Mařík Š. 2x

Sestava: Křivonoska - Váňa, Dekastello, Moravec F., Dopita L. - Dvořáček, Mařík V., Petrák A., Vlasák V. - Kočí, Mařík Š. střídal Kníchal  

SK Nový Knín/N. Ves B - SK Březnice 0:7 (0:3)

Těžká premiéra naší dorostenecké Benfiky. Ač oslabeni o čtyři hráče jsme se proti vyspělejšímu soupeři zvedli až po výměně stran, jenže ani J. Srp, ani M. Soukup své vyložené šance nedali, a tak jsme nakonec jednoznačně prohráli. 

Sestava: Soukup (65. Hájek Matěj) - Hájek Matěj (65. Soukup), Kučík J., Záruba, Vlasák M. - Srp, Šír, Souček, Tesař - Španěl, Pavlík

Stará Huť - SK Nový Knín:4:3 (1:2)

Naši mladší žáci v zápase dlouho vedli, jenže závěr se jim nepovedl a tak domácí ve zbytečně vyhroceném utkání z jejich strany se štěstím po našich hrubých chybách vyhráli.

1. FK Příbram B - SK Nový Knín 12:8

Utkání mladší přípravky, které se na přání soupeře hrálo na hřišti u Kocáby, bylo dlouho nerozhodnuté, mocně jsme dotahovali náskok soupeře, dostali jsme se dokonce do vedení 8:7, jenže posledních deset minut jsme nezvládli, a tak jsme se ctí prohráli. Sedmi góly se v našem dresu blýsknul D. Funěk. 

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904