29.06.2013 20:53

V Lečici druzí

Tradičního turnaje v Lečici se zúčastnilo naše béčko doplněné o několik hráčů áčka. Po jednoznačeném proběhu semifinálového utkání s kombinovaným týmem prohrálo ve finále 2:4 s domácí V. Lečicí a obsadilo tak druhé místo.

SK Nový Knín B - Kominovaným tým 5:0

Po celé utkání jsme byli jednoznačně lepším mužstvem a naši hráči si dobře zastříleli. Gólově se zaskvěl především F. Sklenář, který zaznamenal hatrick. Branky přidali i nováček v našem dresu P. Vlk a také S. Stránský.

Sestava: Weber - T. Fiala, Vostrý, Svárovský, Vlasák - Stránský, Rákosník, Vlk, Stočes - F. Sklenář, Stracený, střídal Reisser

Sokol Velká lečice - SK Nový Knín B 4:2 (3:1) 

Po většinu hrací doby jsme měli sice míč častěji na svých kopačkách, než domácí tým, jenže ten nám dal lekci v proměňování šancí. Z pěti gólových dal hned čtyři, vždy po brejcích a většinou po nevyzpytatelném odskoku míče na hrůzném povrchu a naší následné chybě. Naproti tomu my jsme nedali snad deset tutových příležitostí a proto utkání skončilo tak, jak skončilo. Branky za náš tým dali Stránský a Vlasák.

Sestava: Sláma - T. Fiala, Vostrý, Svárovský, Vlasák - Stránský, Rákosník, F. Sklenář, Stočes - Pouček Stracený, střídali Reisser, Vlk, Burian

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904