29.06.2020 12:29

Vítězem tentokrát MFK Dobříš

Snad nejvyšší úrovní v historii se prezentoval letošní ročník turnaje internacionálů s názvem Memoriál Ády Bakose. Všechny zápasy hrané na 2x35 minut měly patřičnou kvalitu, byly vyrovnané, takže dlouho nebylo jasné, kdo bude hrát finále a kdo o třetí místo. To platilo i o zápasech o konečné umístění.

Semifinálové zápasy:

SK Nový Knín - TJ Sokol Malá Hraštice 6:3 

Hosté domácí favority překvapili a ještě v 50. minutě vedli 3:1. Jenže za velkého vedra odešli fyzicky, čehož hráčsky vyrovnanější soupeř využil a nakonec výsledek obrátil.

MFK Dobříš - TJ Prostřední Lhota 4:3

Obdobný průběh jako mělo první utkání. Favorizovaný dobříšský celek sice šel do vedení, jenže Lhota vyrovnala a brzo šla do vedení. O utkání opět rozhodla síla lavičky, kterou Dobříš měla silnější a hlavně početnější, takže ve druhé půli strhla výhru na svou stranu.  

Utkání o třetí místo:

TJ Prostřední Lhota - TJ Sokol Malá Hraštice 6:2

Další vyrovnaný zápas předvedli poražení z dopoledních utkání, hlavně v první půli. Ve druhé už lhotecké mužstvo dominovalo a unaveného soupeře dorazilo několika pěknými góly.

Utkání o první místo:

SK Nový Knín - MFK Dobříš 1:2 

Do utkání lépe vstoupilo hostující mužstvo a zaslouženě vyhrálo první poločas 1:0. Ve druhém se sice domácí snažili o zvrat, ale na dobře připravený tým hostů to tentokrát nestačilo, takže pohár převzali nakonec borci MFK Dobříš. 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904