11.10.2015 04:16

Vltavan Hříměždice - SK Nový Knín B 8:3 (6:1)

Doslova se slátanou sestavou odjela Benfika do Hříměždic, na břeh Slapské přehrady. Vlivem toho na body myslet moc nemohla, což se projevilo zejména v prvním poločase. Ve druhém už odehrála důstojnější partii, na více než na kosmetickou úpravu skóre, utkání nakonec skončilo nelichotivě 3:8, to však nestačilo.

Letos na podzim se poprvé stalo, že omluvenky na zápas převážily nad účastí, proto do Hříměždic odjelo jen 11 statečných. Ostatní chyběli z pracovních důvodů, nemoci, ale také i díky nezodpovědnosti a neochoty pomoct. Chyběla prakticky celá obrana, do utkání musel nastoupit B. Rákosník, který měl v nohách ranní zápas áčka, v poli hrál i brankář atd. 

Přesto v úvodu byli naši hráči aktivnější, vytvořili si převahu, jenže stačila jedna nepovedená standardka asi v desáté minutě, rychlý brejk a rázem to bylo 1:0. To bylo pro hru domácích doslova živou vodou, opírali se především o svého lídra v útoku Lundáka, který naše hráče převyšoval o několik tříd. Našim borcům nelze upřít snahu, jenže zejména ve hře dozadu hořeli, takže za doslova hrůznou dvacetiminutovku obdrželi pět gólů, takže v 30. minutě bylo prakticky po zápase. Měli jsme sice světlé okamžiky, když například v 36. minutě F. Kukla bombou asi z dvaceti metrů snižoval, ale to bylo málo.

Určitým paradoxem zápasu bylo, že pokud bychom vyškrtli tuto dvacetiminutovku, tak zápas skončí 3:3! To proto, že ve druhém poločase jsme podstatně zlepšili obranu a musíme též sportovně přiznat, že i proto, že P. Lundák asi v 60. minutě vystřídal. Naš druhý gól dal po standardce z voleje M. Štěpánek a na rozdíl od domácích, kdy P. Sláma zneškodnil střelu svého brankářského kolegy, jsme proměnili pokutový kop K. Radou, který upravil na konečných 8:3 pro domácí tým. 

Branky: 36. F. Kukla, 62. Štěpánek, 81. Rada

Sestava: Sláma - Patetl, Vostrý, Reisser, Zorek - Hájek, Rada, Rákosník, Kukla - Štěpánek, Vlk

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904